Økonomi- og regnskapsmedarbeider

Vi søker etter en økonomi- og regnskapsmedarbeider til vår økonomiseksjon, da vår medarbeider blir pensjonist i april 2019. Avdelingen ivaretar økonomi- og regnskapsfunksjonen til hele konsernet.

Andøya Space Center AS (ASC)

er verdens nordligste permanente base for oppskyting av forskningsraketter, og tilbyr tjenester innen atmosfæreforskning ved hjelp av raketter, ballonger og bakkeinstrumenter. ASC ble etablert i 1962 og er i dag en bedrift som også har utvidet sitt produkt- og tjenestespekter som eier av datterselskapene Andøya Test Center AS (ATC) og NAROM AS (Nasjonalt senter for romrelatert opplæring). Konsernet har 90 ansatte og har en budsjettert omsetning i 2018 på ca. 138 mill. kroner. ASC er eid 90 % av Nærings og fiskeridepartementet og 10 % av Kongsberg Defence Aeorspace AS. ASC er ISO sertifisert og IA bedrift.

Vi søker:

Økonomi- og regnskapsmedarbeider

Avdelingen ivaretar økonomi- og regnskapsfunksjonen til hele konsernet.  Vi søker en person med utdanning og erfaring innen økonomi, lønn og regnskap, helst med erfaring fra føring i Visma Business eller tilsvarende regnskapsprogram.

Vi søker strukturert og analytisk person med god regnskapsforståelse. Du må ha gode kommunikasjonsevne og systemforståelse, vilje til fleksibilitet, kunne jobbe strukturert og selvstendig og ha evne til å balanserer krav til effektivitet og nøyaktighet. Det er viktig med gode engelskkunnskaper. Ønsket tiltredelse oktober.

Dine oppgaver vil være:

 • Løpende regnskapsføring og fakturering
 • Offentlig rapportering i Altinn
 • Budsjett og årsavslutning
 • Diverse forefallende administrative oppgaver

Vi søker etter person med ønskete kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning innen økonomi, regnskap eller revisjon
 • Relevant erfaring innen regnskap og/eller revisjon (erfaring kan erstatte formell utdannelse)
 • Gode datakunnskaper.
 • Erfaring med internasjonale regnskapsregelverk (IFRS)
 • Nøyaktig og selvstendig.
 • Like nye utfordringer.
 • Personen som ansettes må kunne sikkerhetsklareres.

Vi kan tilbyr

Utfordrende arbeid i et trivelig og dynamisk arbeidsmiljø i et konsern i vekst. Lønn etter avtale. Gode forsikrings og pensjonsordninger. Gode personalforsikringer, sosiale goder og velferdsordninger. Vi er behjelpelig med å skaffe bolig. Flyttekostnader dekkes etter avtale.

For mer informasjon eller spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Økonomisjef Wibeke Enoksen, tlf 76 14 44 15, eller på e-post: wibeke@andoyaspace.no. Kortfattet søknad med CV sendes pr e-post til hr@andoyaspace.no, alternativt med post til Andøya Space Center, Bleiksveien 46, 8480 ANDENES.

Søknadsfrist: 18.06.2018